Åbningstider: Mandag-torsdag 8.15-16.00 – Fredag Lukket

Pris: 11.400 kr pr. måned. Tilskud fra kommunen udgør i 2023: 7.351 kr. Der betales for alle årets 12 måneder. Prisen inkluderer alt, bl.a. bleer, solcreme, mad, dyner, cykelhjelme m.m.

Opsigelse: En måneds opsigelse pr. d 1. eller 15. i en måned

Ferie: 

Sommerferie: Uge 28-31

Lukket mellem jul og nytår, samt de tre dage før påske.

Derudover 2 uger der kan lægges frit.

Ved afholdelse af ferie er dagplejen lukket, og det er op til jer forældre selv at finde alternativ pasning. Jeg forsøger at varsle ferie og fridage i god tid og i samarbejde med familierne. Helligdage, samt 24/12, 31/12, samt grundlovsdag er faste lukkedage.

Sygdom: Forældrene skal selv sørge for alternativ pasning, hvis jeg bliver syg.

Er dit barn syg må det ikke komme i dagplejen og I skal selv finde alternativ pasning. Dette både af hensyn til barnet, men også for at mindske risikoen for smitte hos mig og de andre børn.

Et barn kan sagtens være syg, selvom det ikke har feber. Vurder altid barnets tilstand om morgenen. Barnet skal kunne deltage i dagplejen på normal vis, uden at kræve særlig pasning og omsorg. Derudover skal det selvfølgelig være smittefri samt feberfri. Jeg anbefaler en feberfri dag, samt en ekstra dag efter diarre og opkast, inden barnet kommer tilbage i dagplejen.

Jeg giver som udgangspunkt ikke barnet medicin.

Se evt. http://sundhedsstyrelsen.dk/publ/Publ2001/Smitsomme_sygdomme/samlede.htm

Kost: Jeg serverer mad for børnene i dagplejen 2 x dagligt. Frokost og eftermiddag. Derudover får børnene også en lille formiddagssnack. Jeg sørger for at maden er sund og varieret med et minimum af sukker.

IMG_4741

IMG_2185