Hej! Jeg hedder Louise og jeg er 41 år. IMG_3079

Jeg bor på Østerbro med min mand Jacob, vores to store drenge, Frederik på 14 og Vilbert på 11 år. Derudover har vi en lille hund Mollie. Mollie er allergivenlig og fælder ikke. Hun er meget rolig og rigtig glad for børn og børnene elsker hende. Børnene lærer at omgås hende, og hun får lov til at være sammen med børnene under opsyn.

Vi bor i en 140 kvm stor stue lejlighed med to altaner, hvor børnene har mulighed for at sove, hvis de sover ude. Når de fylder 2 år sover de som regel inde på madrasser. Vi har et dejligt aflukket gårdmiljø med både sandkasse, legehus, sansegynge og alverdens køretøjer.

Vores hjem er 100% røgfrit.

Jeg er uddannet pædagog i 2010, men har arbejdet med børn siden 2003. Jeg startede som ung pige i huset hos Prins Joakim og Grevinde Aleksandra, og har derefter været ansat som pædagogmedhjælper i en børnehave i Gentofte. Som pædagogstuderende har jeg erfaring fra børnehjem, udflytterbørnehave samt vuggestue, og som pædagog har jeg arbejdet i en vuggestue på Østerbro.

Jeg valgte i 2014 at starte min egen private dagpleje, nu private pasningsordning under Københavns Kommune. Jeg havde orlov i en periode i 2017-18, hvor jeg rejste rundt i verden med min familie i knap 7 mdr.

Som person er jeg en frisk og glad pige, og noget af det der kendetegner mig er, at jeg er meget rolig og omsorgsfuld i min tilgang til børn. Jeg er god til at skabe tryghed og stabilitet, og så finder jeg det yderst vigtigt at være nærværende og anerkendende i min relation med barnet. Jeg tager altid udgangspunkt i hvad der er det enkelte barns behov, og forsøger så vidt muligt at efterkomme dette, naturligvis med hensyntagen til hele børnegruppen.

Jeg er mig faglig bevidst og forsøger at holde mig opdateret på ny viden indenfor mit område. Jeg har erfaringer med at afvikle motorik og rytmik forløb, og jeg har et godt kendskab til børns sansemotoriske udvikling. Jeg har via mit studie haft særlige linjefag med idræt og bevægelse, samt børn med særlige behov.

I 2009 lavede jeg et udviklingsprojekt omkring babytegn i en vuggestue, og skrev i den forbindelse artiklen ”Babytegn i vuggestuen”, samtidig med at jeg lavede en bog om babytegn. Sidenhen har jeg fordybet mig yderligere i kommunikation med babytegn og skrevet speciale herom.

Begge mine børn er adopterede, og jeg har derfor også et indgående kendskab til adoption og de problematikker og særlige behov dette kan føre med sig. Har man et adoptivbarn eller andet barn med særlige behov, er man også velkommen til at kontakte mig og høre nærmere.

I min fritid nyder jeg min familie, gåture med Mollie, bruger tid i vores skønne kolonihave og elsker at rejse, når muligheden byder sig.