Dagplejen åbner hver dag kl. 8.15 og lukker kl. 16 man-torsdag.

Børnene skal som udgangspunkt være afleveret senest kl. 9.00, så vi har god mulighed for at komme ud af huset inden middagsluren. Har man brug for at aflevere senere, mødes vi bare der hvor vi nu tager hen den pågældende dag.

IMG_3023IMG_2221

Vi er ude af huset stort set hver dag, og dette prioriterer jeg rigtig højt. Vi tager på ture i området, til fælledparken eller de omkringliggende legepladser, hvor vi også mødes med andre børnepassere. Eller vi bruger en formiddag i blegdamsremisen, hvor motorikken får lov at stå sin prøve. Vi benytter også vores store christianiacykel til ture lidt længere væk, fx til ByOasen på Nørrebro, til biblioteket, til cykelbroen ved langelinie hvorfra vi kan kigge på de mange tog, eller til nordhavnen og svanemøllen hvor de mange skibe ligger. Vi har også et årskort til eksperimentariet.

Vi har også hjemmedage (primært i vinterhalvåret), hvor vi maler, klipper/klistrer, bager, hopper i madrasser og slår koldbøtter. Vi synger hver dag, læser bøger, leger med klodser, biler og dukker.IMG_2275

Jeg arbejder udfra de 6 læreplanstemaer og sikrer mig at børnene stimuleres på alle områder og tilbydes et udviklende miljø.

Ca. kl. 11 -11.30 spiser vi frokost. Froskosten består oftest af rugbrød med varierende pålæg samt grønt, men der kan også være dage med lettere varme retter, grøntsagssuppe, grød og lign.

Herefter sover børnene middagslur i barnevogn på altanen. Det er også muligt at sove inde på madras eller i weekendseng, afhængig af hvad der fungerer bedst for barnet.

Om eftermiddagen tilbydes børnene frugt samt hjemmebagt brød, knækbrød eller lign.

Hvis vi når det, går vi i gården og leger, indtil det er tid til at blive hentet.